Плитка у ванній сяятиме: несподівані засоби її відмити

Читать на русском
Автор
Надійні методи навести чистоту
Надійні методи навести чистоту. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Саморобний розчин розчинить навіть вапняний наліт та мильні відкладення на плитці у ванній

Плитка у ванній дуже швидко стає брудною. Буквально через кілька днів після прибирання на поверхні можна побачити мильну піну та вапняний наліт, які надають ванній кімнаті неохайного вигляду.

Деякі господині миють підлогу у ванній піною для гоління. А ось з легкістю позбавитися розводів і мильних слідів на кахлі допоможе один натуральний продукт, без якого в будинку не обійтися, а також засоби для посудомийки.

Чим відмити плитку у ванній без розводів

При очищенні кахлю у ванній добре зарекомендував себе оцет. Налийте приблизно 2 столові ложки оцту в 1 літр теплої води, змочіть ганчірку і протріть плитку, потім витріть насухо. Оцет чудово впорається з мильною піною і вапняним нальотом. Поверхня сяятиме як нова і на ній не залишиться розводів.

Якщо доводиться мати справу з сильними забрудненнями, замість оцту варто спробувати маловідомий засіб. Використовуйте для миття таблетку для посудомийної машини. Просто розчиніть її у теплій воді, змочіть у розчині ганчірку та протріть плитку. Для посилення ефекту можна на фінальному етапі використовувати ополіскувач для посудомийної машини.

Раніше "Телеграф" ділився порадами, які допоможуть підтримувати ідеальну чистоту на кухні. Ці лайфхаки значно полегшать побут.