Так просто, що впорається навіть дитина: як пофарбувати яйця за допомогою рису

Читати російською
Автор

Фарбуватимете яйця тільки так!

Різнокольорові великодні яйця – улюблена прикраса святкового столу. У їх приготуванні беруть участь і дорослі, і діти, а рецептів фарбування святкових яєць існує безліч.

Сьогодні з "Важно знать" поділимося ще одним простим способом фарбування яєць за допомогою рису. Спробуйте хоча б раз — і всі наступні свята ви використовуватимете лише так.

Як пофарбувати великодні яйця рисом

Для такої незвичайної процедури вам знадобиться небагато підручних засобів. Вам знадобиться кілька пакетів для заморожування продуктів, по 2-4 склянки найдешевшого рису на пакет і пакетик барвника улюбленого кольору для кожної порції.

Для початку в пакет для заморожування продуктів потрібно висипати необхідну порцію рису і додати туди вміст одного пакетика барвника до смаку. Після цього потрібно перемішати так, щоб суміш рису і барвника виглядала однорідною.

Тепер необхідно відварити круто яйця і по одному відправити в заздалегідь підготовлені пакети. Обов’язково потрібно простежити, щоб яйце було повністю покрите сумішшю рису та барвника.

Після цього необхідно залишити пакети з рисом, барвником і яйцями на три години. За цей час яйця не лише забарвляться, а й покриються дивовижним візерунком.

Ми також розповідали про інші незвичайні способи пофарбувати яйця до Великодня. Спробуйте і ваші яйця будуть різноманітними.