Так просто, що впорається навіть дитина: як пофарбувати яйця за допомогою рису

Читать на русском
Автор
525
Все просто, доступно та дуже красиво
Все просто, доступно та дуже красиво. Фото vazhnoznat.com

Фарбуватимете яйця тільки так!

Різнокольорові великодні яйця – улюблена прикраса святкового столу. У їх приготуванні беруть участь і дорослі, і діти, а рецептів фарбування святкових яєць існує безліч.

Сьогодні з "Важно знать" поділимося ще одним простим способом фарбування яєць за допомогою рису. Спробуйте хоча б раз — і всі наступні свята ви використовуватимете лише так.

Як пофарбувати великодні яйця рисом

Для такої незвичайної процедури вам знадобиться небагато підручних засобів. Вам знадобиться кілька пакетів для заморожування продуктів, по 2-4 склянки найдешевшого рису на пакет і пакетик барвника улюбленого кольору для кожної порції.

Для початку в пакет для заморожування продуктів потрібно висипати необхідну порцію рису і додати туди вміст одного пакетика барвника до смаку. Після цього потрібно перемішати так, щоб суміш рису і барвника виглядала однорідною.

Тепер необхідно відварити круто яйця і по одному відправити в заздалегідь підготовлені пакети. Обов’язково потрібно простежити, щоб яйце було повністю покрите сумішшю рису та барвника.

Після цього необхідно залишити пакети з рисом, барвником і яйцями на три години. За цей час яйця не лише забарвляться, а й покриються дивовижним візерунком.

Ми також розповідали про інші незвичайні способи пофарбувати яйця до Великодня. Спробуйте і ваші яйця будуть різноманітними.