Ретроградний Меркурій щедро винагородить три знаки Зодіаку

Читать на русском
Автор
4247
Ракам, Левам та Стрільцям відкриються нові перспективи
Ракам, Левам та Стрільцям відкриються нові перспективи. Фото Freepik

У цих щасливчиків здійсняться всі мрії

На відміну від знаків Зодіаку, яких ретроградність Меркурія приведе у невизначеність, інших представників гороскопа він обдарує новими перспективними можливостями та успіхом.

Астрологи розповіли, що це явище благотворно вплине на життя людей, які народилися під сузір’ями Рака, Лева та Стрільця. Про це пише ukr.media.

Рак

Раки можуть отримати можливість переглянути свої цілі, обговорити їх з керівництвом і навіть досягти підвищення. Квітень стане сприятливим не тільки у плані ефективності, а й для успіхів у соціальній сфері. Зараз ви можете стати дуже успішним та запустити власний проєкт. У квітні можуть виникнути корисні контакти з людьми із минулого. Гороскоп для Рака на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Лев

Поліпшення в галузі, пов’язаної з особистим розвитком, цінностями та переконаннями. Ваші минулі ідеї чи переконання можуть сприяти вашому успіху. Цей час також сприятливий для самопросування: ви можете активніше виступати публічно і робити більше зусиль для привернення уваги до себе. Також це гарний період для подорожей. Гороскоп для Лева на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Стрілець

Ви можете задуматися про бажання завести дитину, та можливість обговорити це з вашим партнером. Імовірно, також, що у ваше життя повернеться колишнє кохання, щоб закрити кармічні цикли. Крім того, квітень ідеально підходить для відновлення тренувань та вступу до спільноти людей, які ведуть активний або екстремальний спосіб життя. У бізнесменів з’явиться можливість зустрітися з колишніми клієнтами та покращити свій проєкт. Гороскоп для Стрільця на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Раніше астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку матиме багато щастя у квітні 2024 року. Пощастить 3 знакам Зодіаку.