Спадний Місяць наприкінці квітня здійснить мрії двох знаків Зодіаку

Читать на русском
Автор
530
Спадний Місяць вплине на Овнів та Левів Новина оновлена 07 квітня 2024, 12:02
Спадний Місяць вплине на Овнів та Левів. Фото Freepik

Низка проблем і негараздів закінчується

Наприкінці квітня, згідно з місячним календарем, на українців чекає спадний Місяць, який розпочне свій процес після повні 24 квітня. У цей період у деяких знаків Зодіаку розпочнеться зоряний час.

Астрологи розповіли, що люди, що народилися під сузір’ями Овна і Лева, зможуть втілити всі свої бажання і нарешті забути про проблеми та негаразди. Про це пише cxid.

Овен

Удача посміхнеться Овнам. Перед ними відкриються нові перспективи, що позитивно позначиться на їхньому емоційному стані. Давні бажання будуть повністю здійснені, і настане час замислитись над новими. Гороскоп для Овна на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Лев

Для Левів настане сприятливий період, у якому вони зможуть реалізувати свої заповітні мрії без особливих зусиль. Вища сила буде їм прихильна і допоможе цьому процесі. Гороскоп для Лева на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Раніше астрологи розповіли, кому зі знаків Зодіаку принесе зміни ретроградний Меркурій. Їм гарантовані "американські гірки". Також ми писали, на кого з представників гороскопа чекають кардинальні життєві зміни.