Ретроградний Меркурій влаштує американські гірки чотирьом знакам Зодіаку

Читать на русском
Автор
4294
Ретроградний Меркурій триває з 1 по 24 квітня Новина оновлена 05 квітня 2024, 14:34
Ретроградний Меркурій триває з 1 по 24 квітня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Комусь загрожує переоцінка цінностей, а в когось зміняться стосунки із близькою людиною

Період ретроградного Меркурія вважається одним із найбільш ризикованих в астрології. Під час зворотного руху цієї планети, найближчої до Сонця, спостерігається потенціал для негативного впливу на комунікацію, розумові процеси та сприйняття.

Ця сторона Меркурія — не для людей зі слабкими нервами, пише cluber. Найбільш схильним до впливу ретроградної планети в період з 1 по 24 квітня — люди, які народилися під сузір’ями Овна, Близнюків, Діви та Терезів.

Овен

Збої, незручності та плутанина можуть торкнутися вашої особистості і вашого уявлення про себе. Постарайтеся не сумувати про свою ідентичність і цілі, оскільки занадто багато питань можуть призвести до нестачі відповідей. Натомість спробуйте прийняти потік і дозвольте собі бути різними особистостями одночасно. Ви робите кроки до радикальних та постійних змін, але ще не знаєте, що залишиться, а що піде. Тільки час розставить все по місцях, тому дозвольте ретроградному Меркурію допомогти вам зцілитися. Гороскоп для Овна на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Близнюки

Ретроградний Меркурій у вас пов’язаний із суспільством, надіями та видіннями. У цей період ви можете переживати глибокі емоції, особливо щодо ваших соціальних зв’язків, рівня інтересу до вашого соціального життя та вашого прогресу у досягненні мрії. Можливо, ви відчуєте невпевненість у своєму статусі у суспільстві та своєї здатності впливати на інших, що спонукає вас докласти більше зусиль для встановлення контактів. Важливо уникати нещирих жестів, оскільки неправильне враження може мати негативні наслідки у майбутньому. Гороскоп для Близнюків на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Діви

На цей раз Меркурій відповідає за емоційні та фінансові інвестиції. Це змусить вас поринути у темні та заборонені теми, стикаючись із минулими боргами. Можливо, ви повернетесь до незавершених зобов’язань. Ваш підхід до угод також буде переглянуто. Ваші стосунки також зазнають напруги. Ви відчуєте додатковий тиск у створенні міцних зв’язків та подоланні труднощів у ваших стосунках. Вам доведеться взяти на себе більш серйозні зобов’язання та позбутися колишніх патернів поведінки. Гороскоп для Діви на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Терези

Квітень обіцяє стати для вас одним із найбільш насичених місяців 2024 року. Зараз ви знаходитесь серед глибокого внутрішнього перетворення, ви ще ретельніше міркуєте про те, як ваші союзи впливають на вашу особистість. Ви можете зіткнутися з конфліктами та егоїзмом у поточних стосунках. Вони вимагатимуть від вас компромісів і призведуть до необхідності приділити увагу потребам та інтересам партнера. Ці стосунки можуть змінити ваше майбутнє та зробити вас іншою людиною. Тільки час покаже, яким чином розвиватимуться ці зміни. Гороскоп для Терезів на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Раніше астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку буде щасливим 10 років. Щастити буде на кожному кроці.