Скандал у шоу "Супермама": на СТБ показали неоднозначний випуск з сестрою сепаратиста

Читать на русском
Автор
2548
У шоу "Супермама" на СТБ показали сестру сепаратиста Новина оновлена 08 квітня 2024, 13:42
У шоу "Супермама" на СТБ показали сестру сепаратиста. Фото Youtube-канал шоу "Супермама"

Телевізійний проєкт здивував українців однією учасницею

Шоу, які транслюють на СТБ, вже не вперше спричиняють скандали. А все через суперечливих учасників, які транслюють неоднозначні меседжі. Так, тепер відзначилось шоу "Супермама". До речі, вже відомо, чи покажуть в цьому році романтичне реаліті "Холостяк".

У 11 випуску сьомого сезону телепроєкту "Супермама" на СТБ, учасницею стала Лариса Лесневська. Жінка родом з міста Ровеньки Луганської області, що в 2014 році окупували росіяни. Зараз вона живе в Києві. Телеграм-канал "Андріюк Online" звернув увагу на один цікавий момент.

Річ у тім, що брат Лариси був зрадником-сепаратистом, який воював за окупантів. У 2016 році він загинув, однак Лесневська вирішила зробити татуювання на честь брата. Вона обрала для тату позивний сепаратиста — "Баракуда" та зобразила його на шиї.

До того ж у тематичних пабліках пишуть, що Лариса займалась проституцією.

Допис про учасницю шоу "Супермама" на СТБ

Користувачі мережі обурюються під дописом, що у "Супермаму" на СТБ взяли учасницю з такою сумнівною репутацією. Вони вважають, що слід ретельніше обирати героїв для шоу.

  • "А які в неї тату шикарні. Зірочки, майже як в законі".
  • "Посадити к*рву за проституцію та колабораціонізм!"
  • "Хто взагалі дивиться це лайно з СТБ?".

Раніше "Телеграф" писав про відверте зізнання актора Євгена Сморигіна. Він сказав, що зрадниця Оксана Марченко є хресною мамою його доньки. Зараз Сморигін не комунікує з Марченко.