Літо увірвалось раніше: якою буде погода у Києві на початку тижня

Читать на русском
Автор
Люди
Люди. Фото ТиКиїв

Комфортна погода для прогулянок

Початок тижня у столиці Україні відзначиться сонячною та сухою погодою. З кожним днем температура повітря буде рости, а сила вітру не перевищить свіжих 9 м/с.

Найтеплішим днем буде середа, 10 квітня, коли термометри вдень зафіксуються біля 25 теплих градусів, а вночі — +12 °C. Про це повідомили на сайті Meteofor.

Понеділок, 8 квітня, очікується мінлива хмарність, але без дощів. У цю добу вдень позначки термометрів покажуть +22 градусів. Вночі було +9 °C. Протягом дня дутимуть легкі-помірні вітри — 1-6 м/с.

У вівторок, 9 квітня, прогнозується невелика похмурість і підвищення нічної температури. Температура повітря вдень очікується близько 24 градусів тепла. Однак вночі вона опуститься до +13 °C. Максимальні пориви вітру передбачаються вдень — свіжі 9 м/с.

10 квітня обіцяє бути найтеплішим та найяснішим днем з поміж трьох. Денна температура у цю добу не сягатиме вище +25 градусів. Вночі позначки термометрів опустяться до +12 °C. Синоптики прогнозують, що сила вітрів у середу не перевищить помірні 6 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як правильно помити вікна весною.