Два прості та дешеві засоби повернуть білизну шкарпеткам: що потрібно зробити

Читать на русском
Автор
Що допоможе відіпрати білі шкарпетки
Що допоможе відіпрати білі шкарпетки. Фото Freepik

Ці прості засоби коштують копійки

Білі шкарпетки є у гардеробі кожного. Їх можна поєднувати з будь-яким одягом, а також вони мають гарний вигляд. Раніше ми розповідали, як відіпрати джинси без шкоди для кольору, а тепер ділимося, як повернути білизну шкарпеткам.

Зовсім не обов’язково використовувати дорогі відбілювачі. Можна застосувати інгредієнти, що є на кухні в кожного. Про це розповіли на Uaportal.

Як відіпрати білі шкарпетки

Вам знадобляться сода та лимонна кислота. Наливаємо в миску гарячу воду. Додаємо туди по одній столовій ложці соди та лимонної кислоти. Ці два засоби вступлять у реакцію, чим і створять універсальну суміш для чищення. Вона не лише відбілить тканину, а й допоможе усунути неприємний запах.

Шкарпетки треба помістити у цей засіб на кілька годин. Після цього попрати звичним способом або ж помістити у пральну малину.

Ще один дієвий метод для відбілювання шкарпеток полягає у використанні соди та перекису водню. Потрібно в барабан пральної машини додати 2-3 столові ложки соди та близько 50 мл перекису і увімкнути її. Так ви без особливих зусиль отримаєте ідеально чисті шкарпетки.

Раніше "Телеграф" розповідав, як вивести плями від кави з одягу. Ми поділилися дієвим лайфхаком.