Сонячно і до 25 градусів тепла: погода порадує киян на початку тижня

Читать на русском
Автор
Можна знову одягнутись легко та йти на прогулянку Новина оновлена 07 квітня 2024, 15:47
Можна знову одягнутись легко та йти на прогулянку. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Парасольки можна заховати

На початку нового робочого тижня погода порадує киян. Якщо у вихідні в столиці дощило, то з понеділка 8 квітня очікується тепло без опадів.

Жителів та гостей Києва порадує сонячна погода до +25°C. С понеділка по середу без опадів та сильного вітру, про це повідомляють синоптики сайту Meteofor.

Погода у Києві 8-10 квітня 2024 року

У понеділок, 8 квітня, температура почне зростати. Якщо у неділю повітря прогрілось лише до +16°C, то на наступний день очікується +23°C. Увечері теж буде достатньо комфортна температура ― +18 градусів.

Погода в Києві 8, 9 та 10 квітня 2024 року
Прогноз говорить про приємний початок тижня

Ранок вівторка, 9 квітня, розпочнеться зі слабкої хмарності, та вже вдень на усю засяє Сонце. Повітря прогріється до +25°C. Проте буде вітряно, пориви будуть сягати 7 м/с.

10 квітня, у середу, вдень буде до +24°C тепла. Проте увечері температура залишиться майже на тому ж рівні, бо впаде лише на три градуси. Очікується невеликий вітерець з поривами до 5 м/с.

Зазначимо, що початок квітня в Україні аномально теплий. Синоптики зафіксували температурні рекорди у багатьох областях. Середньомісячний показник квітня буде значно вищим за кліматичну норму.

Раніше "Телеграф" повідомляв, коли Україну знову накриє піщана буря з Сахари. Ми публікували відео з наслідками рідкого природного явища. Піщана буря на початку квітня накрила багато українських міст.