Це потрібно терміново прибрати: що не можна зберігати на підвіконні

Читать на русском
Автор
1826
На підвіконнях часто розміщують не лише рослини
На підвіконнях часто розміщують не лише рослини. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Перевірте, які речі не можна зберігати на підвіконні

Через брак вільного місця на підвіконні, як і на балконі, часто виявляються предмети, які там не повинні бути. Іноді там зберігають косметику та навіть електроніку. Але із цим треба бути обережним. І не тільки через те, що предмети можуть стати непридатними. Деякі можуть навіть становити небезпеку, попереджає Homes and gardens.

Що не можна зберігати на підвіконні

Є цілий список речей, які слід зберігати на підвіконні. Перш за все це електронне обладнання, оснащене акумуляторами. Сонячні промені, що падають на ці пристрої, можуть нагріти акумулятори, що знаходяться всередині них. У крайніх випадках це пов’язано з ризиком спалаху та вибуху.

Будь-які аерозольні косметичні засоби, такі як дезодоранти або лаки для волосся, також слід прибрати з підвіконня. Підвищення температури, викликане впливом сонця, може призвести до збільшення тиску і, таким чином, викликати вибух.

Дзеркало для макіяжу також потрібно переставити в інше місце. Сонячні промені, сфокусовані дзеркалом на папері, можуть спричинити пожежу.

Сильне сонце, що випускає УФ-випромінювання, може швидко зруйнувати деякі косметичні засоби, наприклад креми. Сонячні промені часто спричиняють їх розрідження або втрату цінних властивостей. З тих же міркувань не варто зберігати на підвіконні лікарські засоби.

Раніше "Телеграф" розповідав, які речі не рекомендується зберігати у ванній кімнаті. Вологість та перепади температури можуть швидко зіпсувати їх.