Заберіть ці предмети з ванної кімнати: там вони можуть сильно зіпсуватися

Читать на русском
Автор
Косметика та техніка можуть стати непридатними
Косметика та техніка можуть стати непридатними. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Перевірте, чи немає у вашій ванній речей, яких там не повинно бути

У ванній кімнаті крім приладдя для купання і рушників часто зберігається багато іншої косметики, а іноді навіть електроприлади. Але через високу вологість все це може швидко зіпсуватись. Тому, як і під мийкою в кухні, у ванній кімнаті не варто зберігати цілий ряд речей.

Яку техніку не можна зберігати у ванній

Деякі домовласники не уявляють собі зберігання фена в іншій кімнаті, крім як у ванній. Адже його використовують саме там. Але якщо ви хочете продовжити життя цього корисного пристрою, вам слід перекласти його в якесь інше місце. Те саме стосується і інших електроприладів, наприклад, випрямляча для волосся або епілятора.

Де краще зберігати цей вид техніки, залежить головним чином від зручності. Розумне рішення — пошукати для них місце, наприклад, у спальні, або у коморі.

Яку косметику не можна зберігати у ванній

Вогкість та перепади температури шкідливі не для всієї косметики. Засоби для прийняття ванни та душу можна і варто зберігати у ванній. Але не варто зберігати тут сухі засоби та ті, що мають пухку консистенцію. Не слід зберігати у ванній такі засоби для макіяжу, як пудра, бронзатор, хайлайтер або тіні для повік.

Що ще не слід тримати у ванній

Відмовтеся від ідеї зберігати у ванній ліки. Через високі температури та вологість у цій кімнаті вони втрачають свої властивості. Ванна кімната також не найкраще місце для зберігання паперової продукції (крім туалетного паперу). Краще не залишати тут газети та книги, навіть якщо ви любите читати під час відвідин туалету або прийняття ванни.

Раніше "Телеграф" розповідав, які речі та предмети потрібно прибрати з балкона. Адже деякі з них можуть навіть становити небезпеку для життя.