Ретроградний Меркурій стане на заваді трьом знакам Зодіаку

Читать на русском
Автор
2051
Вплив ретроградного Меркурія на життя знаків Зодіаку Новина оновлена 02 квітня 2024, 08:40
Вплив ретроградного Меркурія на життя знаків Зодіаку. Фото Freepik

Рекомендується не починати нових справ і тримати емоції під контролем

Ретроградний Меркурій рухатиметься назад по своїй орбіті з 1 по 24 квітня. Під час цього астрологічного явища в людей виникають різні проблеми та непередбачувані ситуації. Вже відомо, яких знаків Зодіаку це торкнеться.

Різні пригоди та хаотичні зміни можуть відбуватися в житті Риб, Водоліїв, Козорогів. До цього періоду варто поставитися з розумінням та прийняттям, повідомляє Collective World.

Риби

Ретроградний Меркурій впливатиме на вас таким чином, що буде складно щось планувати. Ми будете постійно зосереджені на мріях, але при цьому діяти не зможете через брак енергії та чіткого плану. Час задуматися про відпочинок, але поза межами дому. Адже через великі навантаження в роботі можете відчувати емоційне вигорання.

Водолій

Це астрологічне явище може суттєво погіршити ваші стосунки з партнером. Якщо виважено не обдумувати свої слова, то можуть виникати непорозуміння та конфлікти. Ставтеся до інформації, яку будете чути, скептично. Так, уникнете непотрібних діалогів і збережете собі нерви.

Козоріг

Під час ретроградного Меркурія не поспішайте щось продавати чи купувати. Є висока ймовірність допустити помилку, за яку доведеться платити. Краще перенести це на інший період. Будь-які починання не принесуть бажаного успіху, лише витратите час і сили.

Раніше "Телеграф" писав, яким знакам Зодіаку не пощастить у коханні у квітні. Це будуть Близнюки, Стрільці та Риби. У них можуть з'явитися труднощі в стосунках з партнером.