Не розраховуйте на удачу: три знаки Зодіаку будуть невдачливими у коханні

Читать на русском
Автор
1239
Близнюкам, Стрільцям та Рибам треба бути напоготові Новина оновлена 30 березня 2024, 09:58
Близнюкам, Стрільцям та Рибам треба бути напоготові. Фото Freepik

У квітні так солодко вже не буде

Астрологи попереджають, що троє представників зодіакального кола зазнають серйозних невдач у своїх романтичних стосунках у квітні 2024 року. Проте деякі знаки можуть знайти другу половинку до кінця березня.

Як повідомляє видання knowinsiders, люди, народжені під сузір’ями Близнюків, Стрільця та Риб, зіштовхнуться зі складнощами у стосунках зі своїми партнерами вже дуже скоро.

1. Стрілець

Стрільцям часто буває складно знайти баланс у стосунках. Вони готові на все, щоби завоювати схвалення свого партнера, але іноді забувають про необхідність зберегти особистий простір. Це може призвести до пасивно-агресивної поведінки самого Стрільця. Стрільці можуть створювати ілюзію дистанції, що може спричинити розрив стосунків.

У той час, як обидва розуміють, що стосунки стали нудними, вони не усвідомлюють, що треба щось змінити. Щоб додати у стосунки інтригу та азарт, їм слід виходити за рамки звичного та робити щось незвичайне. Гороскоп для Стрільця на сьогодні дізнайтесь на сайті.

2. Близнюки

Стосунки Близнюків з їхнім партнером можуть розвиватися по-різному, але не варто втрачати надію на можливі зміни у майбутньому. Важливо бути готовим подолати гордість та забезпечити партнеру емоційну підтримку, яка йому потрібна.

Показуйте повагу до вашого партнера, даючи йому час на зцілення та відновлення віри у стосунки. У романтичних конфліктах захищати свої переконання важливо, але варто спробувати подивитися на ситуацію з погляду партнера. Гороскоп для Близнюків на сьогодні дізнайтесь на сайті.

3. Риби

Цей час може принести почуття самотності та невдоволення. Якщо ви прагнете зберегти свої стосунки, відкритість – розмови про свої почуття обом партнерам будуть необхідні.

Чесність і прозорість можуть відновити гармонію у стосунках за умови, що обидва партнери готові до відвертого обговорення своїх почуттів. Тільки коли обидва висловлять свої думки, можна сподіватися на повернення внутрішнього спокою. Гороскоп для Риб на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Ймовірно, що складнощі у житті можуть виникнути через ретроградний Меркурій. Цей період настане 1 квітня, але для інших знаків Зодіаку стане часом нескінченних успіхів.