Секретний рецепт тушкованої капусти: вийде ще краще, ніж із м’ясом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Два бюджетні продукти — і страву не впізнати
Ароматна тушкована капуста — улюблена багатьма страва. Готується воно просто, а виходить ситним та смачним. Якщо ж приготувати без м’яса, можна ласувати й у Великий піст.
До того ж Today пропонує приготувати тушковану капусту з медом та гірчицею. Саме ці два незвичайні інгредієнти додадуть страві пікантності. Спробуйте – можливо, цей рецепт стане вашим улюбленим.
Як приготувати тушковану капусту з медом та гірчицею
Інгредієнти:
- капуста білокачанна – 300 г;
- квашена капуста – 300 г;
- цибуля – 1 шт.;
- солодкий перець — 1 шт.;
- гірчиця – 1 ст. л.;
- мед – 1 ст. л.;
- морква – 1 шт.;
- сіль та перець – до свого смаку;
- олія – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Капусту шаткуємо. Моркву, цибулю та солодкий перець чистимо та подрібнюємо.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією та обсмажуємо до прозорості цибулю. Додаємо моркву, а через 5 хвилин – солодкий перець. Продовжуємо смажити все разом ще 5 хвилин.
- Через зазначений час у сковороду відправляємо свіжу та квашену капусту. Тушкуємо все ще протягом 5 хвилин.
- В окремій мисці змішуємо рідкий мед та гірчицю. Соусом, що вийшов, поливаємо овочі в сковороді.
- Солимо, перчимо, перемішуємо і тушкуємо страву під кришкою на маленькому вогні протягом півгодини.
Раніше ми розповідали, як приготувати капусту китайською. Спробуйте — і виберіть, що вам більше подобається.