Настільки смачно, що неможливо зупинитися: дивовижний салат із звичайної капусти
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Відмінно доповнить будь-який стіл, навіть святковий
У період Великого посту забороняється вживати м’ясні продукти, рибу, яйця, молоко. Їсти можна тільки рослинну їжу фрукти, овочі, сухофрукти, гриби.
Проте піст — не привід несмачно. Разом з 1000.menu поділимося рецептом смачного та корисного салату з простих продуктів. Він доречний до будь-якого столу: страву можна подавати до сімейного обіду або вечері, і навіть до святкового столу.
Як приготувати салат з капусти з зеленим горошком
Інгредієнти на 4 порції:
- капуста білокачанна — 300 г;
- огірки — 1 шт.;
- консервований зелений горошок – 200 г;
- помідори — 200 г;
- оливкова олія — 3 ст. л.;
- лимонний сік — 1 ст. л.;
- сіль, зелень — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Капусту тонко шаткуємо і трохи розминаємо руками, щоб вона стала м’якшою і соковитішою.
- Огірки та помідори миємо під проточною водою. Огірки нарізаємо брусочками, помідори – невеликими шматочками.
- З консервованого зеленого горошку зливаємо воду, зелень дрібно шаткуємо.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник, додаємо до свого смаку сіль та спеції, заправляємо соком лимона та оливковою олією. Все ретельно перемішуємо та подаємо до столу.
Подаємо салат з пісними котлетами. Близьким точно сподобається.