Настільки смачно, що неможливо зупинитися: дивовижний салат із звичайної капусти

Читать на русском
Автор
Салат виходить простим, легким та смачним
Салат виходить простим, легким та смачним. Фото 1000.menu

Відмінно доповнить будь-який стіл, навіть святковий

У період Великого посту забороняється вживати м’ясні продукти, рибу, яйця, молоко. Їсти можна тільки рослинну їжу фрукти, овочі, сухофрукти, гриби.

Проте піст — не привід несмачно. Разом з 1000.menu поділимося рецептом смачного та корисного салату з простих продуктів. Він доречний до будь-якого столу: страву можна подавати до сімейного обіду або вечері, і навіть до святкового столу.

Як приготувати салат з капусти з зеленим горошком

Інгредієнти на 4 порції:

  • капуста білокачанна — 300 г;
  • огірки — 1 шт.;
  • консервований зелений горошок – 200 г;
  • помідори — 200 г;
  • оливкова олія — 3 ст. л.;
  • лимонний сік — 1 ст. л.;
  • сіль, зелень — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Капусту тонко шаткуємо і трохи розминаємо руками, щоб вона стала м’якшою і соковитішою.
  2. Огірки та помідори миємо під проточною водою. Огірки нарізаємо брусочками, помідори – невеликими шматочками.
  3. З консервованого зеленого горошку зливаємо воду, зелень дрібно шаткуємо.
  4. Підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник, додаємо до свого смаку сіль та спеції, заправляємо соком лимона та оливковою олією. Все ретельно перемішуємо та подаємо до столу.

Подаємо салат з пісними котлетами. Близьким точно сподобається.