Настільки смачно, що неможливо зупинитися: дивовижний салат із звичайної капусти
- Автор
 - Дата публікації
 
                                    
                                            Читать на русском
                                    
                    
                    
- Автор
 
Відмінно доповнить будь-який стіл, навіть святковий
У період Великого посту забороняється вживати м’ясні продукти, рибу, яйця, молоко. Їсти можна тільки рослинну їжу фрукти, овочі, сухофрукти, гриби.
Проте піст — не привід несмачно. Разом з 1000.menu поділимося рецептом смачного та корисного салату з простих продуктів. Він доречний до будь-якого столу: страву можна подавати до сімейного обіду або вечері, і навіть до святкового столу.
Як приготувати салат з капусти з зеленим горошком
Інгредієнти на 4 порції:
- капуста білокачанна — 300 г;
 - огірки — 1 шт.;
 - консервований зелений горошок – 200 г;
 - помідори — 200 г;
 - оливкова олія — 3 ст. л.;
 - лимонний сік — 1 ст. л.;
 - сіль, зелень — до свого смаку.
 
Спосіб приготування:
- Капусту тонко шаткуємо і трохи розминаємо руками, щоб вона стала м’якшою і соковитішою.
 - Огірки та помідори миємо під проточною водою. Огірки нарізаємо брусочками, помідори – невеликими шматочками.
 - З консервованого зеленого горошку зливаємо воду, зелень дрібно шаткуємо.
 - Підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник, додаємо до свого смаку сіль та спеції, заправляємо соком лимона та оливковою олією. Все ретельно перемішуємо та подаємо до столу.
 
Подаємо салат з пісними котлетами. Близьким точно сподобається.