Якщо в магазині потрапили "пластмасові" помідори, ситуацію виправлять три хитрощі

Читать на русском
Автор
Ви не викинете жоден помідор
Ви не викинете жоден помідор. Фото Pixabay

Зробити помідори смачними легко

Помідори – один із найпопулярніших продуктів на нашій кухні. Ми часто їх використовуємо при приготуванні різноманітних страв.

Однак часто бувають ситуації, коли покупні в міжсезоння помідори не мають ні смаку, ні запаху — ми часто називаємо їх пластмасовими або пластиковими. Разом з Рixelinform розповімо, як зробити помідори їстівними, соковитими та смачними.

Як перетворити покупні пластикові помідори на соковитий продукт

Для першого способу необхідно вимити овочі, видалити плодоніжки та нарізати їх так, як вимагає рецепт основної страви. Необхідно посипати їх цукром, сіллю. Також помідори можна заправити олією і додати ароматні спеції або зелень, якщо ви плануєте додати їх до салату або подати на гарнір.

У такому маринаді слід потримати помідори протягом 5-10 хвилин. Після цього можна додавати їх в основне блюдо або подавати до столу.

Другий спосіб зробити помідори смачніше простіший. Необхідно відправити їх у посуд та облити гарячою водою не вище 50 градусів. Варто дати їм відпочити протягом 5 хвилин — і овочі стануть набагато смачнішими.

Якщо попередні способи не допомогли, можна додати до помідорів листя базиліка, естрагону, м’яту, свіжий кріп або петрушку. Ці натуральні підсилювачі смаку трохи покращать ситуацію.

А тепер нафаршуйте помідори — і близькі вам подякують. Вийде неймовірно смачно.