Зверніть увагу: яким знакам Зодіаку треба бути готовим до ретроградного Меркурія

Читать на русском
Автор
1875
Чого чекати знакам Зодіаку під час  ретроградного Меркурія
Чого чекати знакам Зодіаку під час ретроградного Меркурія. Фото Canva

Можуть виникнути несподівані ситуації

Ретроградний Меркурій — особливе явище у небесному просторі, під час якого планета ніби рухається у зворотному напрямку. Таке астрологічне явище позначається на житті знаків Зодіаку і вносить в них певний хаос і проблеми.

UA.Press пише, що загалом не варто починати щось нове у період ретроградного Меркурія. Тому переїзд, відкриття бізнесу та підписання шлюбу — не найкращі ідеї для цього часу. Натомість краще набратися терпіння та почекати. Особливо актуально деяким знакам Зодіаку.

Овен

Передбачається загострення суперечок із знайомими або колегами. Може виникнути відверта ворожнеча. Овнам треба бути готовим, що доведеться багато домовлятися та йти будувати вдалі комунікації. В особистому житті вам краще придивитися до свого партнера та не поспішати вступати у шлюб.

Телець

Під час ретроградного Меркурія у представників цього знаку Зодіаку активізується матеріалістичність так практичність. Вони можуть проявляти впертість та несприйняття ідей інших людей. З іншого боку, впевненість у власних переконаннях може покращити вашу самооцінку. Якщо відчуваєте, що ваша думка має право на життя, то не відступайте.

Скорпіон

Астрологи повідомляють, що у вашому житті може з'явитися драма, що буде супроводжуватися чорним гумором. Звучить, звісно, не дуже, але не починайте панікувати. Такий стан справ допоможе остаточно розірвати зв'язки з людьми, з якими вже немає про що поговорити. Тож прощання з минулим розглядайте як можливість оновити своє життя.

Нещодавно "Телеграф" писав про те, на які знаки Зодіаку ретроградний Меркурій вплине найбільше. Це Овни, Близнюки, Терези. Їм радять у цей період накопичувати енергію, зважувати свої слова та не засмучуватися зайвий раз.