Буде непросто: на яких знаках Зодіаку позначиться ретроградний Меркурій

Читать на русском
Автор
503
У деяких людей можуть бути негативні зміни Новина оновлена 28 березня 2024, 13:51
У деяких людей можуть бути негативні зміни. Фото Freepik

У цей період доведеться пережити складні події

Ретроградний Меркурій має особливе значення в астрології. Зазвичай у цей час люди мають проблеми у житті — конфлікти на роботі, непорозуміння з партнером. Цього року Меркурій обертатиметься назад по своїй орбіті з 1 по 24 квітня.

Як передає Collective World, період ретроградного Меркурій вплине на життя деяких знаків Зодіаку особливо відчутно. Зокрема, на Овнів, Близнюків, Терезів.

Овен

Представників цього Знаку очікує розчарування. Річ у тім, що вони звикли розвиватися та ставити перед собою сміливі цілі. А в цей період не вийде досягти бажаного. Тому Овни будуть злими та роздратованими. У цей період накопичуйте енергію та відпочивайте, щоб не створити собі нові проблеми.

Близнюки

Перш, ніж щось казати, подумайте кілька разів. Астрологи радять уважно перевіряти нові повідомлення та електронній пошті. Там може бути важлива інформація. Також можуть відбутися несподівані дзвінки, які спричинять стрес і хвилювання. Уважно думайте над почутим та зважуйте свої слова.

Терези

У цього знаку Зодіаку в період ретроградного Меркурія може значно знизитися самооцінка. Не варто починати нові проєкти або шукати іншу роботу. Низька ймовірність, що з цього щось вийде. Рекомендується зайнятися хобі та гуляти.

Раніше "Телеграф" писав, яких знаків Зодіаку чекає фінансовий успіх вже у квітні під час ретроградного Меркурія. Щасливчиками будуть Скорпіони й Тельці. Вони отримають шанс збагатитися.