Гороскоп Таро на тиждень: Дів чекає важливе рішення, а Тельців — кінець складного періоду

Читать на русском
Автор
21002
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень з 1 по 7 квітня 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень з 1 по 7 квітня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

На початку квітня 2024 року багато хто зможе завершити складний етап у своєму житті та вирішити проблеми, однак у деяких не обійдеться без складнощів та конфліктів.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 1 по 7 квітня 2024 року включно.

Овен — перевернута Вісімка мечів

Можливо, Ви вже деякий час були немов пташка, що сидить у відкритій клітці, нездатні прийняти важливе рішення. Але скоро все зміниться, Ви можете нарешті побачити вихід із ситуації.

Телець — перевернута Вісімка кубків

Можливо, у Вас зараз не найкращі часи і Ви змушені витрачати час порожню через помилку, проте в цьому положенні карта каже, що поганий період добігає кінця. Щобільше, може з’явитися нове кохання чи стосунки.

Близнюки — П’ятірка пентаклів

Ще ця карта називається Владикою матеріальних негараздів, і вона попереджає про втрати. Швидше за все маються на увазі втрати матеріального характеру, проте може йтися і про проблеми зі здоров’ям та у відносинах. Притримайте поки що довгострокові плани, краще перегляньте свої пріоритети на майбутнє, щоб чорна смуга швидше закінчилася.

Рак — перевернута Четвірка жезлів

Ця карта ще називається "Владика завершеної роботи" і в обох положеннях вона має тільки позитивне значення, обіцяє процвітання, відпочинок, блаженство і успішне завершення задуманого.

Лев — перевернута Трійка жезлів

Незабаром у Вас може все впасти з рук, задумані плани — не реалізуватися, і, більше того, можуть виникнути проблеми із порозумінням із колегами. Постарайтеся не хапатися за все одразу, інакше нічого не доведете до кінця.

Діва — Закохані

Скоро Вам може знадобитися ухвалити рішення, — зробіть це без вагань. Ваше серце, розум та інтуїція будуть у гармонії та підкажуть Вам правильну відповідь, щоб виправити все на краще.

Терези — порожня карта

У колоді є дві карти, які з обох боків виглядають однаково, і вони мають відразу кілька трактувань. Можливо, події майбутнього тижня ще не визначені для Вас, або Вам не потрібно знати про них.

Скорпіон — Туз кубків

Це карта любові духовної та емоційної. Можливо, ось-ось виповниться давнє таємне бажання або зустрінеться справжнє кохання. Прислухайтеся до інтуїції і не проґавте можливість провести час із близькими.

Стрілець — перевернутий Лицар кубків

У цьому положенні карта попереджає про небезпечні ілюзії та скасовані плани, труднощі в налагодженні контактів. Досягти бажаного найближчими днями буде складно, Ви можете бути емоційно нестабільні та схильні тікати від реальності.

Козоріг — перевернута Сила

У цьому положенні карта каже, що Ви можете бути і з собою не в ладі, і з іншими раді здійняти конфлікт. Постарайтеся тримати себе в вуздечку і не йти напролом, інакше ситуація може стати гіршою.

Водолій — Туз пентаклів

Це дуже сприятлива карта, яка вказує на те, що Ваша праця принесе результат і робота окупиться. Найближчим часом вона обіцяє Вам процвітання та нові придбання. Чекайте на хороші новини щодо роботи, бізнесу, власності.

Риби — перевернута Сімка пентаклів

У Вас на тижні можуть виникнути труднощі фінансового характеру, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Ретельно уникайте ризиків та авантюр, щоб не погіршити ситуацію.