Котлети будуть ще смачнішими: у чому їх обваляти перед смаженням

Читати російською
Автор

Найкращі варіанти панірування, коли немає сухарів

Ми розповідали, що варто зробити з голубцями, щоб страва вийшла смачнішою. Тепер ділимось лайфхаками, які допоможуть приготувати дуже смачні котлети.

Класикою панірування котлет є готові сухарі. Але іноді трапляється, що їх немає під рукою, або ж просто хочеться чогось нового. Разом з Pixelinform розповідаємо, у чому можна обваляти котлети перед смаженням.

Манна крупа

Манка робить котлети більш апетитними та красивими. Також можна обваляти котлети спочатку в яйці, а потім у манці. Але навіть просто обваляти в манці без яйця дасть чудовий результат.

Борошно

Це дуже простий і доступний варіант. Обов'язково обваляйте котлети в яйці, перш ніж обвалювати в борошні — тоді скоринка дуже смачною, а самі котлети точно залишаться соковитими.

Пластівці для сніданку

Це цікавий і смачний варіант. Подрібніть пластівці в кавомолці перед обвалюванням, але не до дрібної крихти — щоб зберегти хрускіт. Це смачний і корисний варіант.

Експериментуйте та пам’ятайте, що різні варіанти панірування дають різний результат. Також ми розповідали, які продукти не варто класти в котлети.