Котлети будуть ще смачнішими: у чому їх обваляти перед смаженням

Читать на русском
Автор
Чим замінити панірувальні сухарі для котлет
Чим замінити панірувальні сухарі для котлет. Фото pixelinform.com

Найкращі варіанти панірування, коли немає сухарів

Ми розповідали, що варто зробити з голубцями, щоб страва вийшла смачнішою. Тепер ділимось лайфхаками, які допоможуть приготувати дуже смачні котлети.

Класикою панірування котлет є готові сухарі. Але іноді трапляється, що їх немає під рукою, або ж просто хочеться чогось нового. Разом з Pixelinform розповідаємо, у чому можна обваляти котлети перед смаженням.

Манна крупа

Манка робить котлети більш апетитними та красивими. Також можна обваляти котлети спочатку в яйці, а потім у манці. Але навіть просто обваляти в манці без яйця дасть чудовий результат.

Борошно

Це дуже простий і доступний варіант. Обов'язково обваляйте котлети в яйці, перш ніж обвалювати в борошні — тоді скоринка дуже смачною, а самі котлети точно залишаться соковитими.

Пластівці для сніданку

Це цікавий і смачний варіант. Подрібніть пластівці в кавомолці перед обвалюванням, але не до дрібної крихти — щоб зберегти хрускіт. Це смачний і корисний варіант.

Експериментуйте та пам’ятайте, що різні варіанти панірування дають різний результат. Також ми розповідали, які продукти не варто класти в котлети.