Як зберегти заряд на телефоні: цікавий трюк зі шпалерами

Читать на русском
Автор
Які шпалери потрібно ставити на телефон Новина оновлена 28 березня 2024, 08:42
Які шпалери потрібно ставити на телефон. Фото Pixabay

Цей лайфхак буде корисним як власникам iPhone, так і Android

До багатьох способів заощадити заряд на телефоні якомога довше слід віднести і встановлення певних шпалер. Колір картинки, яка стоятиме на вашому екрані, справді відіграє велику роль.

Заряд на пристрої "з’їдають" не тільки енерговитратні програми та програми, а й фонова картинка. Експерти рекомендують встановлювати чорні шпалери, щоб батарея протрималася довше. Про це пише highload.today.

Цей, на перший погляд, простий прийом може заощадити до 60% заряду батареї. Особливо це стосується OLED-екранів, які є у більшості нових моделей смартфонів. Цей лайфхак буде корисним як власникам iPhone, так і Android.

Якщо не хочеться ставити на шпалери похмуре чорне тло, є також альтернатива. Можна розглянути варіант із різноколірними смугами на чорному тлі. Така картинка також менше впливатиме на батарею.

Варто запам’ятати, що червоний, зелений, синій, білий та інші кольори споживають більше енергії, ніж чорний. Тому, якщо в якийсь день вам терміново знадобиться будь-якими способами зберегти заряд на телефоні якнайдовше, спробуйте скористатися цим простим трюком.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як потрібно правильно заряджати мобільний телефон. Є два основні правила, яких потрібно дотримуватись.