Цей аромат підніме всіх із ліжка: сирники із секретом не залишать байдужими навіть сусідів

Читати російською
Автор

Від них буде без розуму вся родина

Ми любимо пишні сирники за простоту приготування, дивовижний смак і те, що їх легко вдосконалити. Один інгредієнт – і класична страва заграє новими смаками.

Сьогодні "Важно знать" пропонує урізноманітнити звичні сирники яблуками. Вони виходять дуже ніжними, соковитими й із хрусткою скоринкою. Такий сніданок не лише принесе гастрономічне задоволення, а й підніме настрій.

Як приготувати сирники з яблуками

Інгредієнти:

  • 500 г сиру будь-якої жирності;
  • 200 г яблук;
  • 2 яйця;
  • 2-3 ст. л. цукру;
  • 5 ст. л. борошна.

Спосіб приготування:

  1. Сир відправляємо в миску, вбиваємо два яйця і перемішуємо вилкою або перетираємо блендером.
  2. Яблука миємо, очищаємо від шкірки та насіння. М’якуш натираємо на великій тертці й разом з цукром відправляємо до сиру. Все ретельно перемішуємо.
  3. В отриману масу додаємо борошно, знову все перемішуємо до однорідної консистенції.
  4. Столову ложку сирної маси обвалюємо в борошні, формуємо сирник і злегка плескаємо його руками.
  5. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо сирники та обсмажуємо їх на помірному вогні приблизно по 1,5-2 хвилини з кожного боку. Коли перевернемо, накриваємо сковороду кришкою та доводимо страву до повної готовності.

Готові сирники викладаємо на тарілку і подаємо до столу із домашньої сметани. У вас буде неймовірний сніданок.