Деруни будуть втричі смачнішими: прості хитрощі, про які мало хто знає

Читать на русском
Автор
6920
Як покращити смак звичної страви
Як покращити смак звичної страви. Фото Meta.ua

Цікаві трюки, які зроблять деруни особливо апетитними

Ми розповідали, що кухарі роблять зі смаженою рибою, щоб вона точно вдалась. Тепер ділимось лайфхаками, які допоможуть приготувати найсмачніші деруни.

Ця страва у багатьох відноситься до розряду улюблених. Але можна ще її покращити. Разом із Pixelinform розповідаємо, що додати до картопляної маси, щоб деруни вийшли ще кращими.

Молоко

Додає дерунам золотистого відтінку. Багато додавати не треба, адже це вплине на консистенцію — цілком достатньо буде 2 столових ложок.

Сметана

Цей кисломолочний продукт робить деруни ще смачнішими. А ще завдяки кислоті у продукті деруни точно не потемніють. Достатньо буде 1 столової ложки.

Лимонний сік

Невелика кількість соку лимона не вплине на смак, зате збереже колір страви. Додайте трохи соку лимона до тертої картоплі після того, як подрібнили її, та перемішайте.

Вибирайте для дерунів картоплю з високим вмістом крохмалю. Добре розігрійте сковороду перед смаженням та готуйте деруни невеликими порціями — і тоді страва буде точно вдалою. Також ми розповідали, як можна покращити смак кави.