Ми поділимось з вами секретом приготування ніжних млинців з лососем.
Млинці з лососем – це не лише вишукана страва, але й справжня феєрія смаків. Смачні млинці, ніжний вершковий сир та ароматний лосось – це поєднання, яке не залишить байдужим жодного гурмана. Також, радимо звернути увагу на вівсяномлинець з лососем та рікотою.
Ці млинці дуже швидко та просто готуються, але здивують смаком. Про це пише ВВС.
Інгредієнти:
Для млинців:
- 500 мл молока
- 2 яйця
- 2 столові ложки цукру
- 1/2 чайної ложки солі
- 3 столові ложки олії
- 250 г борошна
Для начинки:
- 200 г вершкового сиру
- 100 г лосося, слабосоленого
- 1 пучок кропу
Для змащення:
- Вершкове масло
Приготування:
- Приготуйте млинці. У мисці збийте яйця з цукром та сіллю.
- Додайте молоко і олію, перемішайте.
- Поступово додавайте борошно, постійно помішуючи, щоб не було грудочок.
- Залиште тісто на 15-20 хвилин.
- Нагрійте сковороду, змастіть її вершковим маслом.
- Випікайте млинці з обох боків до золотистого кольору.
- Приготуйте начинку. Змішайте вершковий сир з дрібно нарізаним кропом.
- Намастіть млинці начинкою.
- Викладіть на млинці скибочки лосося.
- Загорніть млинці конвертиком або рулетом.
Порада:
- Млинці можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику.
- Для більш ситної страви до начинки можна додати тертий твердий сир.
- Млинці з лососем можна подавати з вершковим соусом, сметаною або йогуртом.
Завдяки цьому простому рецепту ви зможете приготувати вишукану та елегантну страву, яка стане окрасою будь-якого столу.
А якщо ви любите солоні сніданки рекомендуємо також приготувати ліниві млинці за рецептом "Телеграфа". Рекомендуємо також приготувати незвичайні млинці зі шкварками за рецептом "Телеграфа".