Літо близько: 7 фільмів для бажаючих схуднути та змінити своє життя

Читать на русском
Автор
Зробили весняну добірку фільмів для тих, хто бажає змін в житті Новина оновлена 26 березня 2024, 09:22
Зробили весняну добірку фільмів для тих, хто бажає змін в житті. Фото telegraf.com.ua

Ці фільми можуть зарядити настроєм та надихнути

Здавалося б, тільки недавно святкували Новий рік і дивилися різдвяні фільми, проте до літа залишилися лічені тижні. Тому "Телеграф" склав список із семи фільмів, які можуть надихнути на зміни у житті.

У гонитві за щастям (2006, США)

У цій американській біографічній драмі розповідається історія Кріса Гарднера, який зі злиднів і бездомності стає успішним біржовим маклером. Фільм мотивує і надихає, оскільки показує, що людина може досягти всього, якщо вона має завзятість і цілеспрямованість.

Боєць (2010, США)

У цій американській спортивній драмі розповідається історія Міккі Уорда, боксера, який бореться за те, щоб стати чемпіоном світу. Фільм мотивує та надихає, оскільки показує, що можна подолати будь-які труднощі, якщо у вас є воля до перемоги.

Месники (2012, США)

У цьому американському фільмі розповідається про групу супергероїв, які об’єднуються, щоб урятувати світ. Фільм мотивує і надихає, оскільки показує, що можна досягти всього, чого ви хочете, якщо працюватимете разом.

Диво-жінка (2017, США)

У цьому американському супергеройському фільмі розповідається історія Діани Прінс, амазонки, яка стає Диво-жінкою. Фільм мотивує і надихає, оскільки показує, що можна досягти всього, чого ви хочете, якщо віритимете в себе.

Тренер (2015, США)

У цій спортивній драмі розповідається історія тренера з американського футболу, який намагається відновити свою команду та своє життя. Фільм не лише надихає, а й вчить нас тому, що ніколи не пізно розпочати все спочатку.

Зависнути в Палм-Спрінгс (2020)

Комедія про двох людей, які застрягли у часовій петлі. Фільм вчить тому, що потрібно цінувати кожен момент життя і не відкладати потім те, що можна зробити сьогодні.

Щоденник Бріджіт Джонс (2001)

Історія про незграбну, але милу Бріджіт Джонс, яка намагається схуднути, знайти кохання і знайти себе. Фільм вчить тому, що любити себе треба такою, якою ти є, а зайва вага — не привід для зневіри.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" складав добірку з трьох найкращих фільмів 2023 року, — вони теж можуть скрасити ваш вечір.