Допоможе одна проста дія: як продезінфікувати ковдру без прання в машині

Читать на русском
Автор
Ваша ковдра знову стане свіжою і м’якою Новина оновлена 25 березня 2024, 09:22
Ваша ковдра знову стане свіжою і м’якою. Фото Freepik

З цим способом ви знищите всі мікроби на ковдрі

Ковдра, якою ви вкриваєтеся під час сну може збирати на собі пил та мікроби. Знищити їх допоможе одна проста дія, без прання в машині та дорогих дезінфікуючих засобів. "Телеграф" уже розповідав, як вивести плями від кави з одягу, а сьогодні ділиться, як освіжити ковдру у природний спосіб.

Як виявилося, одна проста дія допоможе освіжити вашу ковдру і вбити мікробів на її поверхні, пише Express. Як радять фахівці з прибирання та клінінгу, потрібно просто винести ковдру на свіже повітря і повісити так, щоб на неї потрапляли прямі сонячні промені.

Мало хто знає, що сонце є природним дезінфікуючим засобом, тому допоможе вбити мікроби та бактерії. А свіже повітря освіжить вашу ковдру і знову зробить її приємною і без сторонніх запахів.

Крім того, сонячне світло — хороший дезодорант для ковдри, воно допоможе не тільки вбити мікроби, а й поверне ковдрі колишню м’якість та пухнастість.

А якщо на ковдрі є плями, вивести їх можна за допомогою перекису водню. Просто нанесіть перекис на пляму, залиште на деякий час і змийте водою.

Раніше "Телеграф" розповідав, як вивести пляму від шоколаду з одягу. Ласунам на замітку ці прості засоби.