Це повинен знати кожен дачник: як підготувати сад до нового сезону

Читать на русском
Автор
545
Рослини будуть рости ідеально
Рослини будуть рости ідеально. Фото Freepik

Про це не варто забувати дачникам

Перед початком нового сезону дачникам треба знати, як правильно підготувати город. Раніше ми розповідали, що посадити на грядці, щоб захистити її від шкідників, а тепер ділимося, що робити, щоб підготувати сад до весни.

Є багато справ, які повинен встигнути зробити дачник перед початком нового сезону. Для отримання гарного врожаю треба довести до ладу город. Про це розповіли на порталі "Дачний діапазон".

Очистіть город

Для того, щоб забезпечити чисте місце майбутнім рослинам, ретельно очищуємо город від старого листя та бур’янів. Обрізки й листя можна використати як компост. Однак з корінням варто бути обережними, щоб воно не проросло знову.

Подбайте про теплицю

Теплицю треба почистити. Треба провести генеральне прибирання і всередині, і зовні. Також її слід продезінфікувати — для цього варто скористатися спеціальним засобом, однак він повинен бути м’яким.

Садовий інвентар

Проведіть ревізію інструментів. Очистіть їх від бруду і заточіть. Важливо видалити шкідників. Інвентар також варто продезінфікувати.

Підготовка насіння

Наприкінці зими треба зібрати все насіння, яке плануєте саджати. Посадку також варто схематизувати та дізнатися умови правильного саджання насіння.

Раніше "Телеграф" розповідав, що посадити на балконі навесні. Ці овочі не обов’язково вирощувати у відкритому ґрунті.