Рушники стануть білішими від білого: для цього не потрібен відбілювач

Читать на русском
Автор
13983
Білі рушники – мрія кожної господині
Білі рушники – мрія кожної господині. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Дізнайтеся, як відбілити рушники простим домашнім способом

Прання рушників залежить від частоти їх використання. Але для підтримки гігієни варто робити це якнайчастіше. Білі рушники з часом набувають сірого відтінку і прості засоби для прання не допомагають виправити цю ситуацію. На щастя, є перевірений спосіб відновити білосніжний колір. Якщо тюль зробить знову білим яєчна шкаралупа, то для відбілювання рушників варто користуватися засобом з аптечки.

Як відбілити рушники

Якщо магазинний засіб виявився сумнівною якості та не допоміг повернути колишній вигляд рушника, скористайтеся цим лайфхаком з таблеткою аспірину.

Фактично все, що вам потрібно зробити, це замочити рушники в мисці або раковині, а потім взяти 2-3 таблетки аспірину з домашньої аптечки, розчинити їх у воді та вилити в ємність із замоченою білизною. Залишіть рушники лежати в аспірині хвилин 30-45. Потім злегка відіжміть рушники, а потім виперіть їх у пральній машині за стандартною програмою. Завдяки такому способу прання рушники відразу стануть білими.

Замість аспірину також можна використовувати соду. Вона не тільки зробить рушники білими, а й поверне їм м’якість. Налийте в склянку трохи води кімнатної температури, а потім додайте 5 столових ложок харчової соди. Приготовлену таким чином суміш потрібно добре перемішати. Покладіть рушники в пральну машину і налийте туди ж суміш із содою.

Раніше "Телеграф" розповідав, як легко вивести плями кави з одягу. Для цього не доведеться витрачати гроші на дорогі засоби.