Проста хитрість, з якою пельмені будуть значно смачнішими: що покласти в каструлю

Читати російською
Автор

Як особливо смачно зварити пельмені

Ми розповідали, на що звернути увагу під час приготування домашніх пельменів. Від цього залежить смак вже готових пельменів. Однак і навіть зварити вже зліплену страву можна вдало або ні.

Досвідчені кулінари знають кілька хитрощів, які роблять процес легшим, а результат – кращим. Про один з таких лайфхаків розповідаємо разом із Pixelinform. Він полягає у додаванні у каструлю під час варіння невеликої кількості вершкового масла.

Навіщо додавати вершкове масло під час варіння

Цей лайфхак зменшує піноутворення. Вам не доведеться постійно знімати піну шумівкою. А ще масло запобігає злипанню пельменів. Пельмені зваряться рівномірно і не перетворяться на кашу. Страва матиме приємний вершковий аромат.

Використовувати цей лайфхак дуже просто: додайте в каструлю з киплячою водою 1-2 столові ложки вершкового масла. Закиньте в каструлю пельмені і варіть, як зазвичай.

Багато додавати не треба — однієї-двох столових ложок на каструлю буде цілком достатньо. Також можна додати замість масла рослинну олію, але такого яскравого аромату вона точно не дасть.

З цим лайфхаком пельмені будуть ще смачнішими. Також ми розповідали, як значно смачніше приготувати голубці.