Проста хитрість, з якою пельмені будуть значно смачнішими: що покласти в каструлю

Читать на русском
Автор
4901
З цим простим трюком пельмені будуть ще смачнішими
З цим простим трюком пельмені будуть ще смачнішими. Фото today.ua

Як особливо смачно зварити пельмені

Ми розповідали, на що звернути увагу під час приготування домашніх пельменів. Від цього залежить смак вже готових пельменів. Однак і навіть зварити вже зліплену страву можна вдало або ні.

Досвідчені кулінари знають кілька хитрощів, які роблять процес легшим, а результат – кращим. Про один з таких лайфхаків розповідаємо разом із Pixelinform. Він полягає у додаванні у каструлю під час варіння невеликої кількості вершкового масла.

Навіщо додавати вершкове масло під час варіння

Цей лайфхак зменшує піноутворення. Вам не доведеться постійно знімати піну шумівкою. А ще масло запобігає злипанню пельменів. Пельмені зваряться рівномірно і не перетворяться на кашу. Страва матиме приємний вершковий аромат.

Використовувати цей лайфхак дуже просто: додайте в каструлю з киплячою водою 1-2 столові ложки вершкового масла. Закиньте в каструлю пельмені і варіть, як зазвичай.

Багато додавати не треба — однієї-двох столових ложок на каструлю буде цілком достатньо. Також можна додати замість масла рослинну олію, але такого яскравого аромату вона точно не дасть.

З цим лайфхаком пельмені будуть ще смачнішими. Також ми розповідали, як значно смачніше приготувати голубці.