Проста хитрість, з якою пельмені будуть значно смачнішими: що покласти в каструлю
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 4901
Як особливо смачно зварити пельмені
Ми розповідали, на що звернути увагу під час приготування домашніх пельменів. Від цього залежить смак вже готових пельменів. Однак і навіть зварити вже зліплену страву можна вдало або ні.
Досвідчені кулінари знають кілька хитрощів, які роблять процес легшим, а результат – кращим. Про один з таких лайфхаків розповідаємо разом із Pixelinform. Він полягає у додаванні у каструлю під час варіння невеликої кількості вершкового масла.
Навіщо додавати вершкове масло під час варіння
Цей лайфхак зменшує піноутворення. Вам не доведеться постійно знімати піну шумівкою. А ще масло запобігає злипанню пельменів. Пельмені зваряться рівномірно і не перетворяться на кашу. Страва матиме приємний вершковий аромат.
Використовувати цей лайфхак дуже просто: додайте в каструлю з киплячою водою 1-2 столові ложки вершкового масла. Закиньте в каструлю пельмені і варіть, як зазвичай.
Багато додавати не треба — однієї-двох столових ложок на каструлю буде цілком достатньо. Також можна додати замість масла рослинну олію, але такого яскравого аромату вона точно не дасть.
З цим лайфхаком пельмені будуть ще смачнішими. Також ми розповідали, як значно смачніше приготувати голубці.