Без паніки, вихід знайдено: як розблокувати телефон, якщо забули пароль

Читать на русском
Автор
Як розблокувати телефон без пароля
Як розблокувати телефон без пароля. Фото Freepik

Скинути телефон до "заводських" налаштувань можна самостійно

Сучасні смартфони володіють функціями розпізнавання обличчя та відбитком пальця. Тому, постійно розблоковуючи телефон таким чином, можна забути свій пароль. Тому варто знати лайфхаки, як "реанімувати" смартфон, скинувши його налаштування.

Для цього не обов'язково нести телефон в сервіс — можна зробити це самостійно. Лайфхаком поділилися на Апостроф.

Як скинути налаштування телефону Google Pixel

Натискаємо одночасно кнопки живлення і зменшення гучності і тримаємо кілька секунд. Коли побачите екран із символом трикутника та знаком оклику, відпускаємо кнопки. Прокручуємо опції за допомогою кнопок гучності і натискаємо на режим відновлення і кнопкою живлення обираємо цю опцію. Знову утримуємо кнопку живлення, коли з’явиться екран з повідомленням "Немає команди". Потім натискаємо кнопку збільшення гучності один раз і відпускаємо обидві кнопки. Далі за допомогою кнопок гучності переходимо до меню відновлення, а кнопкою живлення обираємо його. Тут ви можете почати скидання.

Як скинути налаштування телефону Samsung Galaxy

Вам знадобиться кабель USB-C. З його допомогою під’єднуємо телефон до комп’ютера. Тепер натискаємо одночасно і утримуємо кнопку живлення та кнопку збільшення гучності. Відпускаємо їх, коли бачимо логотип Samsung і з’явиться вібрація. Кнопки гучності використовуємо для навігації, а живлення — щоб обрати опцію.

Раніше "Телеграф" розповідав, як обрати чохол для телефона. Ми поділилися, який чохол захистить ваш пристрій від подряпин та інших пошкоджень.