Виглядатиме естетично і буде захищений від тріщин: як обрати чохол для телефона

Читать на русском
Автор
Який чохол краще придбати Новина оновлена 19 березня 2024, 18:28
Який чохол краще придбати. Фото Згенеровано ШІ (Телеграф)

Неправильний чохол може сприяти пошкодженню смартфона

Смартфон — незамінна річ в наш час. Тому, мабуть, для кожного користувача важливо, щоб телефон мав естетичний вигляд і був захищеним від тріщин та розбиття. Раніше ми писали, як очистити прозорий чохол, а тепер ділимося, як правильно його обрати.

Правильно обраний чохол не лише забезпечить смартфону гарний зовнішній вигляд, а й запобігатиме появі подряпин, тріщин та інших пошкоджень. Про це розповіли на РБК-Україна.

Як обрати ідеальний чохол для телефона

  • В першу чергу треба визначити свої потреби та вимоги. Якщо ваш телефон часто падає або ви працюєте на роботі, яка передбачає ушкодження пристрою, чохол треба обирати відповідний. Може бути з амортизацією чи додатковою оббивкою.
  • Важливо обрати якісний матеріал. Пластикові та гумові чохли бюджетні, але не захистять ваш смартфон. Краще обирати чохли з металу, силікону, дерева чи натуральної шкіри.
  • Можна обрати чохол з додатковими функціями. Наприклад, з підставкою, "кишенькою" для картки чи безпровідною зарядкою. Такі чохли красиві і багатофункціональні.
  • Важливо, щоб телефон не блокував кнопки і щільно прилягав до телефона. В іншому випадку користуватися пристроєм буде незручно і він буде висковзувати з рук. Важливо, щоб чохол також не був надто тугим. При знятті можна буде пошкодити телефон.

Раніше "Телеграф" розповідав, як очистити телефон від бруду і мікробів. Ми поділилися важливими нюансами.