Телефон сів, а часу обмаль? Як максимально прискорити процес заряджання

Читать на русском
Автор
Чоловік з телефоном Новина оновлена 20 березня 2024, 07:58
Чоловік з телефоном. Фото Freepik

Допоможе одна хитрість

Щоб батарея телефону працювала довго, необхідно правильно заряджати пристрій. Якщо часу мало, а смартфон сів, для прискорення процесу зарядки можна використовувати один прийом.

Про те, як скоротити час, необхідний для заряджання телефону, розповів сайт itechua. Цей спосіб допоможе зарядити пристрій значно швидше.

У ситуації, коли необхідно поповнити запас енергії на телефоні в стислий термін, допоможе одна хитрість. Вона полягає в тому, щоб перед підключенням до джерела живлення натиснути кнопку відключення смартфона.

Всі процеси зупиняться, завдяки чому рівень заряду зростатиме набагато швидше. Це дасть змогу зарядити гаджет у максимально короткий термін.

Мінус цього способу в тому, що під час такої зарядки телефон не прийматиме ані дзвінки, ані повідомлення. Але іноді власники готові на це, щоб зарядка смартфона зайняла якнайменше часу.

Крім того, коли смартфон потрібно зарядити дуже швидко, не варто підключати його до комп’ютера чи телевізора. Стандартний спосіб заряджання через розетку, забезпечить максимально можливу швидкість процесу.

Раніше "Телеграф" розповідав, чи правда, що не можна знімати телефон із зарядки, поки він не зарядився до 100%. Це переконання застаріло.