Так смачно, що захочеться ще: ідеальний рецепт печива до сімейного чаювання

Читати російською
Автор

Райська насолода на вашій тарілці

Ароматне, ніжне печиво — це чудовий варіант для затишного сімейного чаювання. Готується воно швидко і просто, а результат здатний здивувати навіть досвідченого гурмана.

Якщо здається, що всі рецепти перепробувані, приготуйте печиво з кокосовою стружкою. Це ароматне печиво з екзотичним смаком полетить із тарілки, як тільки ви поставите її на стіл. Рецептом ділиться "На пенсії".

Як приготувати печиво з кокосовою стружкою

Інгредієнти:

  • 40 г кокосової стружки;
  • 350 г борошна;
  • 1 куряче яйце;
  • 3 ст. ложки цукрової пудри;
  • 100 г вершкового масла;
  • ваніль – до свого смаку;
  • сіль — щіпка;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • цедра лимона – 1 ч. л. (за бажанням).

Спосіб приготування:

  1. У глибоку миску вбиваємо яйце. До нього додаємо цукрову пудру, сіль, ваніль. Все ретельно збиваємо віночком.
  2. В окрему миску просіємо борошно разом з розпушувачем, додаємо розм’якшене вершкове масло і все перемішуємо. Отриману суміш відправляємо до яєчної маси та знову перемішуємо.
  3. У тісто додаємо кокосову стружку, сік та цедру лимона. Накриваємо його харчовою плівкою та відправляємо в холодильник на 20 хвилин.
  4. Через зазначений час дістаємо тісто, формуємо з нього печиво і викладаємо на застелений пергаментом деко на невеликій відстані. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 12-15 хвилин.

Подаємо кокосове печиво з улюбленим напоєм. Приємного чаювання!