Якби кореєць вам готував сніданок, це був би екзотичний яєчний сендвіч

Читати російською
Автор

Так ви точно ще не снідали

Безумовно, різноманітні сендвічі – зручна страва на сніданок. На їхнє приготування йде трохи часу, але з цією стравою ми забуваємо про голод до обіду.

А ось яєчним сендвічем під назвою gilgeori вам приготував би вранці кореєць. Такі сніданки популярні у них на батьківщині, і у вуличних торговців їх розбирають як гарячі пиріжки. Для приготування такої екзотики потрібно збити капусту, моркву та цибулю разом із яйцями, викласти між двома шматочками підсмаженого білого хліба – і можна насолоджуватися. Рецептом ділиться Shuba.

Як приготувати корейський яєчний сендвіч

Інгредієнти на 2 порції:

  • хліб білий – 150 г;
  • олія вершкове 73% — 15 г;
  • яйця курячі – 2 шт.;
  • капуста білокачанна – 20 г;
  • морква – 5 г;
  • цибуля ріпчаста — 3 г;
  • кетчуп – 15 г;
  • цукор очеретяний коричневий — 13 г.

Спосіб приготування:

  1. На сковороді розтоплюємо 10 г вершкового масла, викладаємо шматочки хліба, підсмажуємо на середньому вогні з обох боків і викладаємо овочі.
  2. В окремій мисці збиваємо яйця.
  3. Овочі миємо. Чистимо цибулю та моркву. Дрібно нарізаємо цибулю. Моркву і капусту шаткуємо. Відправляємо все в яєчну суміш та перемішуємо.
  4. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, що залишилося, виливаємо яєчну суміш з овочами та готуємо, поки вона не досягне консистенції омлету.
  5. Ділимо омлет на 2 частини. Кожну викладаємо на шматочок хліба та накриваємо другим.

Поливаємо все кетчупом і посипаємо і подаємо на стіл разом з ароматною кавою. Смачного.