Якби кореєць вам готував сніданок, це був би екзотичний яєчний сендвіч

Читать на русском
Автор
Смачно, ситно та дуже незвичайно
Смачно, ситно та дуже незвичайно. Фото shuba.life

Так ви точно ще не снідали

Безумовно, різноманітні сендвічі – зручна страва на сніданок. На їхнє приготування йде трохи часу, але з цією стравою ми забуваємо про голод до обіду.

А ось яєчним сендвічем під назвою gilgeori вам приготував би вранці кореєць. Такі сніданки популярні у них на батьківщині, і у вуличних торговців їх розбирають як гарячі пиріжки. Для приготування такої екзотики потрібно збити капусту, моркву та цибулю разом із яйцями, викласти між двома шматочками підсмаженого білого хліба – і можна насолоджуватися. Рецептом ділиться Shuba.

Як приготувати корейський яєчний сендвіч

Інгредієнти на 2 порції:

  • хліб білий – 150 г;
  • олія вершкове 73% — 15 г;
  • яйця курячі – 2 шт.;
  • капуста білокачанна – 20 г;
  • морква – 5 г;
  • цибуля ріпчаста — 3 г;
  • кетчуп – 15 г;
  • цукор очеретяний коричневий — 13 г.

Спосіб приготування:

  1. На сковороді розтоплюємо 10 г вершкового масла, викладаємо шматочки хліба, підсмажуємо на середньому вогні з обох боків і викладаємо овочі.
  2. В окремій мисці збиваємо яйця.
  3. Овочі миємо. Чистимо цибулю та моркву. Дрібно нарізаємо цибулю. Моркву і капусту шаткуємо. Відправляємо все в яєчну суміш та перемішуємо.
  4. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, що залишилося, виливаємо яєчну суміш з овочами та готуємо, поки вона не досягне консистенції омлету.
  5. Ділимо омлет на 2 частини. Кожну викладаємо на шматочок хліба та накриваємо другим.

Поливаємо все кетчупом і посипаємо і подаємо на стіл разом з ароматною кавою. Смачного.