Якби кореєць вам готував сніданок, це був би екзотичний яєчний сендвіч
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Так ви точно ще не снідали
Безумовно, різноманітні сендвічі – зручна страва на сніданок. На їхнє приготування йде трохи часу, але з цією стравою ми забуваємо про голод до обіду.
А ось яєчним сендвічем під назвою gilgeori вам приготував би вранці кореєць. Такі сніданки популярні у них на батьківщині, і у вуличних торговців їх розбирають як гарячі пиріжки. Для приготування такої екзотики потрібно збити капусту, моркву та цибулю разом із яйцями, викласти між двома шматочками підсмаженого білого хліба – і можна насолоджуватися. Рецептом ділиться Shuba.
Як приготувати корейський яєчний сендвіч
Інгредієнти на 2 порції:
- хліб білий – 150 г;
- олія вершкове 73% — 15 г;
- яйця курячі – 2 шт.;
- капуста білокачанна – 20 г;
- морква – 5 г;
- цибуля ріпчаста — 3 г;
- кетчуп – 15 г;
- цукор очеретяний коричневий — 13 г.
Спосіб приготування:
- На сковороді розтоплюємо 10 г вершкового масла, викладаємо шматочки хліба, підсмажуємо на середньому вогні з обох боків і викладаємо овочі.
- В окремій мисці збиваємо яйця.
- Овочі миємо. Чистимо цибулю та моркву. Дрібно нарізаємо цибулю. Моркву і капусту шаткуємо. Відправляємо все в яєчну суміш та перемішуємо.
- На сковороді розтоплюємо вершкове масло, що залишилося, виливаємо яєчну суміш з овочами та готуємо, поки вона не досягне консистенції омлету.
- Ділимо омлет на 2 частини. Кожну викладаємо на шматочок хліба та накриваємо другим.
Поливаємо все кетчупом і посипаємо і подаємо на стіл разом з ароматною кавою. Смачного.