Сонце чергуватиметься з дощем та снігом: коли у Києві мають завершитись опади

Читать на русском
Автор
Люди
Люди. Фото Буг

Весна вирішила трошки відпочити

Наразі у столиці України панує хмарність та опади. Вони йтимуть до середини тижня, а вже у четвер, 21 березня, їм на зміну прийде більш-менш сонячна погода.

Як повідомили на сайті Meteofor, протягом трьох днів сила вітрів не перевищить свіжі 8 м/с. Найбільш вітряними передбачаються вівторок та середа.

У вівторок, 19 березня, очікується переважно дощова погода. Синоптики прогнозують, що дрібні дощі зі снігом йтимуть у першій половині доби та ввечері. Вдень сонце намагатиметься визирати з-за хмар. Позначки термометрів в обід не перевищать +6 градусів, а вночі було +1 °C. Протягом дня дутимуть легкі-свіжі вітри — 8 м/с.

Наступного дня, 20 березня, також передбачаються дощі, але більш інтенсивні. Вони мають розпочатись вдень та посилить ввечері. Вдень повітря прогріється до 6 градусів тепла, а вночі буде +1 °C. Протягом ранку-обіду дутиме свіжий вітер — 8 м/с.

А от вже у четвер, 21 березня, у місті зафіксується лише мінлива хмарність. Денна температура у цю добу очікується близько +9 градусів. Вночі позначки термометрів опустяться до +3 °C. Найбільша сила вітрів очікується вранці та вдень — помірні 6 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, чим можна замінити парасольку у дощову чи снігову погоду.