Майже як восени: коли у Києві йтимуть добові опади

Читать на русском
Автор
Жінка з парасолькою
Жінка з парасолькою. Фото freepik.com

Морозів не передбачається

Цей тиждень розпочався у столиці України суцільно хмарним та дощовим. За словами синоптиків, така ситуація протримається і найближчими днями, однак сонце іноді тішитиме своїми промінцями.

Як повідомили на сайті Meteofor, сила вітрів цими днями не перевищить свіжі 9 м/с. А температура повітря місцями сягне +7 градусів.

Протягом понеділка, 18 березня, йтимуть добові опади у вигляді снігу та дощу. Позначки термометрів у другій половині доби не перевищать +3 градусів, а вночі було тепліше — +4 °C. Протягом дня дутимуть помірні вітри — 6-7 м/с.

Вівторок, 19 березня, передбачається переважно мінливо хмарним, але вночі очікуються опади снігу та дощу. Вдень повітря прогріється до 7 градусів тепла, а вночі буде 0 °C. Протягом дня дутиме легкий-помірний вітер — 3-6 м/с.

Середина тижня, 20 березня, також принесе у місто похмурість та мокру погоду. Синоптики прогнозують, що дрібні дощі зі снігом мають початись на початку другої половини доби та протриматись до пізнього вечора. Денна температура у цю добу очікується близько +6 градусів. Вночі позначки термометрів опустяться до +2 °C. Найбільша сила вітрів очікується вранці та вдень — свіжі 8-9 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як швидко та безпечно висушити промокле взуття після дощової погоди.