Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: у Дів виповняться забаганки, а Близнюків чекають проблеми на роботі

Читати російською
Автор

У деяких справи покращаться

У другій половині березня 2024 року деякі зможуть зміцнити своє фінансове становище і досягти успіхів у справах, тоді як інші, навпаки, можуть бути надмірно розсіяні і створити собі проблеми.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на цей тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 18 по 24 березня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернута П’ятірка пентаклів

Зазвичай це погана карта, але в перевернутому вигляді вона навпаки обіцяє, що протягом тижня Ваше фінансове становище може покращитись, з’явиться світло в кінці тунелю.

Телець — Трійка пентаклів

Це дуже гарна карта. Вона не обіцяє запаморочливого успіху й раптового багатства, проте вказує, що Ваші справи повільно, але впевнено йдуть вгору — очікуване підвищення трапиться свого часу, а збитків, непередбачених витрат і втрат поки що не передбачається.

Близнюки — перевернута Двійка жезлів

Ця карта може говорити про невпевненість та відсутність потенціалу, який Ви відчуваєте, але не можете визнати, на тлі чого можливі конфлікти. Намагайтеся зберігати нейтралітет, особливо у робочих питаннях та колективі.

Рак — перевернутий Паж пентаклів

У цьому положенні карта говорить, що наступного тижня Ви будете схильні більше халтурити, витати в хмарах і витрачати гроші, ніж заробляти.

Лев — Маг

Просто так на Вас багатство не впаде, але Ви безперечно досягнете успіхів завдяки праці та заповзятливості, — найближчий тиждень буде сприятливим для цього.

Діва — Дев’ятка кубків

Вітаємо, оскільки ця карта ще називається "Владика матеріального щастя", — вона обіцяє, що найближчого тижня Ваші маленькі забаганки здійсняться, віра, щастя та благополуччя будуть на вашому боці.

Терези — Лицар мечів

Незабаром Вас може накрити марнотратство. Непродумані рішення, непостійність та відсутність розуміння ситуації можуть призвести до фінансових труднощів.

Скорпіон – порожня карта

У колоді всього дві такі карти, які мають з обох боків сорочку. Вони випадають, коли з якихось причин не можна дати відповідь на питання, що цікавить, — можливо, майбутнє ще не визначене, або ж Ви не готові знати про нього.

Стрілець — перевернута Вісімка пентаклів

Цього тижня Ви відчуватимете втому від роботи, і, можливо, навіть здасться, що працюєте даремно, — заробіток не виправдовує докладених зусиль.

Козоріг — Король кубків

Якщо Ви повністю присвятите себе справі, то зможете досягти успіхів цього тижня, проте емоції загалом Вам заважатимуть, так що дійсно важливі рішення не приймайте без допомоги професіоналів.

Водолій — перевернута Верховна Жриця

Найближчим часом у Вас може початися смуга невдач, хтось може захотіти Вас "підсидіти", а інтуїція може сильно підводити. Намагайтеся поки не приймати важливих рішень, великий шанс помилитися.

Риби — Блазень

Які гроші можуть мати Дурень? Гроші його не люблять, але йому і без них нормально живеться. Постарайтеся відволіктися від матеріального. У справах все може бути не дуже, можливо, доведеться змінити місце проживання, але Ви з цим впораєтеся.