Гороскоп Таро на тиждень: Тельці зрушать гори, а Терези чекає кінець чорної смуги

Читать на русском
Автор
32104
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 18 по 24 березня 2024 року Новина оновлена 18 березня 2024, 10:02
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 18 по 24 березня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

У розкладі на цей тиждень випало багато мечів і перевернутих карт

Друга половина березня 2024 року обіцяє видатися для більшості досить важкою та неприємною, — на багатьох можуть чекати погані новини, поганий настрій та фінансові ризики.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 18 по 24 березня 2024 року включно.

Овен — перевернута Шістка мечів

У найближчий тиждень Вам не залишиться нічого іншого, як поглянути на існуючу проблему під іншим кутом і нарешті взятися за її вирішення, оскільки можливості втекти від неї вже не буде. Цікаво, що згідно з іншим тлумаченням ця карта також може пророкувати освідчення в коханні.

Телець — Королева мечів

Це королева сили та незалежності, вона керується розумом, а не серцем, а тому її супроводжує успіх у справах та роботі. Покладіться на свою інтуїцію, вона підкаже Вам, як зробити краще.

Близнюки — перевернута Вісімка мечів

Можливо, Ви вже деякий час були немов пташка, що сидить у відкритій клітці, нездатні прийняти важливе рішення. Але скоро все зміниться, Ви можете нарешті побачити вихід із ситуації.

Рак — перевернута Десятка кубків

Незабаром Ви можете відчути, що у Вас все валиться з рук, втрачено гармонію та назрівають конфлікти, — відпочиньте поки що від усього і не поспішайте вриватися в новий тиждень.

Лев — Помірність

На тижні обставини зійдуться сприятливим для Вас чином і Ви зможете реалізувати щось, що давно хотіли. У Вас може вийти зібрати якісь заощадження, але поки що їх краще нікуди не вкладати.

Діва — Сімка кубків

Скоро Ви можете зануритися в ілюзії та зробити невірний вибір. Будьте обережні та не ризикуйте, якщо цього можна уникнути.

Терези — перевернута Десятка мечів

У звичайному положенні ця карта прогнозує лихо, яке може обвалитися громом серед ясного неба. Однак перевернута Десятка мечів обіцяє промінчик надії, який незабаром осяє Ваше життя. На деякий час труднощі відступлять, з’являться гроші та удача — не проґавте їх.

Скорпіон — П’ятірка мечів

Незабаром у Вас можуть статися конфлікти, сварки, статися щось підле чи принизливе. При цьому спрямоване воно може бути як проти Вас, так і Ви можете стати джерелом негативу. Серйозні справи краще відкласти.

Стрілець — перевернута Трійка пентаклей

У цьому положенні карта вказує на халтуру. Через недосвідченість та відсутність особливого бажання Ви можете філонити в різних аспектах, починаючи від роботи та закінчуючи стосунками з іншими людьми.

Козоріг — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні картка попереджає, що наступного тижня можливості можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Водолій — перевернута Десятка пентаклів

Скоро Ваше фінансове та матеріальне благополуччя можуть опинитися під загрозою. Уникайте підписання важливих документів та фінансових ризиків.

Риби — перевернена Шістка кубків

Ви можете зіткнутися з серйозними змінами — будьте готові до них, відпустіть минулі образи і тяжкі спогади, і будьте відкриті до майбутнього.