Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: у Дів виповняться забаганки, а Близнюків чекають проблеми на роботі

Читать на русском
Автор
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 18 по 24 березня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 18 по 24 березня 2024 року. Фото pixabay.com

У деяких справи покращаться

У другій половині березня 2024 року деякі зможуть зміцнити своє фінансове становище і досягти успіхів у справах, тоді як інші, навпаки, можуть бути надмірно розсіяні і створити собі проблеми.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на цей тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 18 по 24 березня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернута П’ятірка пентаклів

Зазвичай це погана карта, але в перевернутому вигляді вона навпаки обіцяє, що протягом тижня Ваше фінансове становище може покращитись, з’явиться світло в кінці тунелю.

Телець — Трійка пентаклів

Це дуже гарна карта. Вона не обіцяє запаморочливого успіху й раптового багатства, проте вказує, що Ваші справи повільно, але впевнено йдуть вгору — очікуване підвищення трапиться свого часу, а збитків, непередбачених витрат і втрат поки що не передбачається.

Близнюки — перевернута Двійка жезлів

Ця карта може говорити про невпевненість та відсутність потенціалу, який Ви відчуваєте, але не можете визнати, на тлі чого можливі конфлікти. Намагайтеся зберігати нейтралітет, особливо у робочих питаннях та колективі.

Рак — перевернутий Паж пентаклів

У цьому положенні карта говорить, що наступного тижня Ви будете схильні більше халтурити, витати в хмарах і витрачати гроші, ніж заробляти.

Лев — Маг

Просто так на Вас багатство не впаде, але Ви безперечно досягнете успіхів завдяки праці та заповзятливості, — найближчий тиждень буде сприятливим для цього.

Діва — Дев’ятка кубків

Вітаємо, оскільки ця карта ще називається "Владика матеріального щастя", — вона обіцяє, що найближчого тижня Ваші маленькі забаганки здійсняться, віра, щастя та благополуччя будуть на вашому боці.

Терези — Лицар мечів

Незабаром Вас може накрити марнотратство. Непродумані рішення, непостійність та відсутність розуміння ситуації можуть призвести до фінансових труднощів.

Скорпіон – порожня карта

У колоді всього дві такі карти, які мають з обох боків сорочку. Вони випадають, коли з якихось причин не можна дати відповідь на питання, що цікавить, — можливо, майбутнє ще не визначене, або ж Ви не готові знати про нього.

Стрілець — перевернута Вісімка пентаклів

Цього тижня Ви відчуватимете втому від роботи, і, можливо, навіть здасться, що працюєте даремно, — заробіток не виправдовує докладених зусиль.

Козоріг — Король кубків

Якщо Ви повністю присвятите себе справі, то зможете досягти успіхів цього тижня, проте емоції загалом Вам заважатимуть, так що дійсно важливі рішення не приймайте без допомоги професіоналів.

Водолій — перевернута Верховна Жриця

Найближчим часом у Вас може початися смуга невдач, хтось може захотіти Вас "підсидіти", а інтуїція може сильно підводити. Намагайтеся поки не приймати важливих рішень, великий шанс помилитися.

Риби — Блазень

Які гроші можуть мати Дурень? Гроші його не люблять, але йому і без них нормально живеться. Постарайтеся відволіктися від матеріального. У справах все може бути не дуже, можливо, доведеться змінити місце проживання, але Ви з цим впораєтеся.