Що додати в окріп, щоб прибрати засмічення за секунди: залийте це у раковину

Читать на русском
Автор
636
Забитий злив – це дуже неприємна проблема Новина оновлена 18 березня 2024, 15:42
Забитий злив – це дуже неприємна проблема. Фото Freepik

Ніяких хімікатів та відбілювачів

Стоки, що забилися, можуть викликати проблеми у ванних кімнатах і на кухні. Причин цьому безліч — адже по трубах накопичується волосся, жир і мильна піна. З усім тим, існують домашні засоби, здатні прочистити раковину від засорів.

Необов’язково звертатися до сильнодіючих хімічних засобів та агресивних відбілювачів. Існує більш натуральна альтернатива, пише express. Для розв'язання проблеми із засміченням у раковині вам знадобляться лише окріп, харчова сода та оцет.

Як прочистити засмічення в раковині

Заливання окропу в каналізацію є дієвим способом очищення стоків на кухні та у ванній, оскільки він здатний розчинити мильну піну і жир, що накопичилися у ваших трубах.

  1. Вилийте гарячу воду в каналізацію, щоб змити та розтопити жир.
  2. Змішайте в ємності рівні частини харчової соди з оцтом. Суміш почне шипіти, після чого ви можете просто вилити її в каналізацію і залишити на годину, щоб вона "творила чудеса".
  3. Знову змийте великою кількістю окропу.

Для очищення стоку від волосся, що забилося, можливо знадобиться спеціальний трос, який можна придбати в магазині. Якщо такого інструменту немає під рукою, можна зробити імпровізований трос зі старої металевої вішалки для одягу.

Раніше ми писали, чим очистити холодильник, щоб не зіпсувати продукти. Пристрій буде ідеально чистим з одним способом.