Для весняного настрою: 3 прості ідеї красивого манікюру

Читать на русском
Автор
Трендові ідеї для манікюру
Трендові ідеї для манікюру. Фото Pinterest

Спробуйте нові ідеї покриття нігтів

Зробити манікюр — один з найпростіших способів покращити собі настрій. У весняну пору хочеться чогось свіжого та нового, аби відчути оновлення. Можна побалувати себе красивим покриттям нігтів.

Wona пише, що навесні 2024 року буде популярним хвилястий дизайн нігтів. Він лаконічно виглядає, не набридає й додає ніжності й елегантності.

Білі хвилі

Він передбачає покриття нігтів спокійними відтінками й доповнення його білими хвилями. Особливо це красиво буде виглядати, якщо взяти за основу ніжно-рожевий колір. Для такого дизайну краще обрати мигдалеподібну форму нігтів. За бажанням, можна ще попросити майстра намалювати вам на нігтях зірочки.

Нігті з білими хвилями

Пастельні нігті

Оберіть нейтральний колір і доповніть його хвилястими лініями м’ятного, рожевого та бузкового відтінку. Це дуже красиво, особливо на довгих нігтях. На весну — це саме те, що ви шукали, бо виглядає свіжо та ненав'язливо.

Нігті з рожевими лініями

Зелений нейл-арт

Весняний настрій можна створити за допомогою більш помітного дизайну. Спробуйте додати зелений колір. Наприклад, по білому чи молочному покритті використати ще хвильки смарагдового відтінку. Побачите, наскільки дизайн стане цікавішим і актуальнішим.

Манікюр зі смарагдовими лініями

Раніше "Телеграф" писав про три найтрендовіші кольори у манікюрі на весну 2024 року. Найкраще використати персиковий, ніжно-рожевий або лавандовий. Ці кольори будуть виграшно підкреслювати вашу елегантність.