Красиво та по-весняному: 5 ідей для манікюру, які вразять кожного

Читать на русском
Автор
Цікаві ідеї манікюру на весну
Цікаві ідеї манікюру на весну. Фото Інстаграм pegi_nails

Нігті з таким дизайном виглядають неймовірно

Манікюр красиво підкреслює витонченість жіночих рук. Чимало жінок обирають класичне нюдове покриття, щоб було завжди доречним. З'явилися певні новинки у цьому сезоні. Можливо, оберете для себе щось цікаве.

Vogue пише, що новинкою є нейл-арт у стилі "аура". Їй надають перевагу такі світові знаменитості, як Ванесса Хадженс, Ліззо, Меган Фокс і Дуа Ліпа. Техніка полягає у тому, що створюється перехід від одного кольору до іншого. Таким чином, і виконується "аура". До речі, використовують як яскраві, так і ніжні кольори.

Техніка "аура"

Для любителів спокійних відтінків, варто придивитися до ефекту блиску для губ. Такі нігті виглядатимуть дуже природно й елегантно, бо використовуються пастельні стримані кольори. До того ж таке покриття не набридне за кілька днів. Тож ця техніка однозначно варта вашої уваги.

Ефект блиску для губ

Металік-дизайн продовжує залишатися на піку своєї популярності. Можна експериментувати з кольорами й обирати не тільки срібні чи золотисті. Варіантів — безліч, і вони точно не залишать вас байдужими.

Металік-нігті

Ще один популярний тренд у 2024 році — ефект "глазурі". Він робить акцент на кольорах, які створюють чистий та відполірований вигляд нігтів. Під час такої техніки наноситься густий верхній шар, що додає нігтям блиску.

Глазуровий ефект

Навесні 2024 року новими трендами стануть оранжевий та синій колір у манікюру. Ні для кого не секрет, що помаранчевий колір асоціюється з сонцем і теплом.

Помаранчеві нігті в тренді

Однак, якщо вам такий не до вподоби, то синій денім стане чудовою альтернативою: від ніжно-блакитного й до насичено-синього.

Сині нігті - хіт сезону

Нещодавно "Телеграф" писав про пастельний різнокольоровий френч, який виглядає дуже жіночно та ніжно. Це прекрасний варіант, якщо вам набрид класичний французький манікюр й хочеться щось змінити.