Подбайте про ручки: трендові ідеї яскравого весняного манікюр

Читать на русском
Автор
Цьогоріч в моді яскраві кольори
Цьогоріч в моді яскраві кольори. Фото Pinterest

Такий манікюр точно приверне на себе увагу

У 2024 році в моді яскраві кольори та сміливі дизайни. Це найбільш помітно в манікюрі. Тому настав час обрати колір та дизайн, який прикрашатиме ваші нігті цієї весни. А раніше ми ділилися найкращими відтінками для манікюру у 2024.

Манікюр здатний доповнити будь-який образ і зробити його більш стильним, яскравим або стриманим. Тому важливо вміти обирати правильний колір та дизайн, який буде на ваших нігтях, щоб не зіпсувати лук. Весною варто звернути увагу на яскраві кольори та відтінки, щоб бути в центрі уваги.

"Телеграф" підібрав для вас оригінальні ідеї манікюру, з якими ви будете привертати до себе увагу та будете у тренді.

Цьогоріч жовтий манікюр повертається у тренди. Якщо ви любителька класики, можна зробити класичний френч, але в жовтому кольорі, додавши цікавий дизайн на один ніготь.

Жовтий манікюр весна
Фото: Рinterest

Для тих, хто любить кольоровий манікюр, можна зробити стильне поєднання рожевого з чорним, додавши тваринний принт. Наприклад, трендовий леопардовий або будь-який інший.

Яскравий весняний манікюр
Фото: Рinterest

Для прихильниць ніжного манікюру ідеально підійде рожевий френч з маленькими червоними сердечками. Так ваші нігті матимуть стриманий, але особливий вигляд.

Рожевий френч
Фото: Рinterest

Оскільки зелений у тренді цього року, манікюр цього кольору варто обрати. Доповнити його можна золотистим дизайном — це поєднання має "дорогий" та вишуканий вигляд.

Зелений манікюр весна
Фото: Рinterest

Неймовірно красивий вигляд матимуть нігті синього кольору з золотистим дизайном. Такий дизайн не тільки гарно носитиметься через темний відтінок, а й прикрашатиме ваші руки.

Весняний манікюр
Фото: Рinterest

Раніше "Телеграф" ділився ідеями нюдового манікюру. Ми розповіли, які кольори та відтінки ніколи не вийдуть з моди в будь-яку пору року.