3 найкращих кольори для манікюру 2024, які вам сподобаються

Читать на русском
Автор
Актуальні кольори манікюру
Актуальні кольори манікюру. Фото Pinterest

Красивий манікюр доповнює будь-який образ

Нігті з актуальним дизайном додадуть вам елегантності та стилю. Ви будете себе почувати легко, ніжно та по-весняному. На допомогу прийде добірка цікавих ідей.

Модні тенденції постійно змінюються, тож "Телеграф" підготував для вас цікаві ідеї манікюру, які оновлять ваш вигляд навесні 2024 року.

Персиковий

Це дуже ніжний та витончений відтінок, головне — вдало підібрати його під колір своєї шкіри. Він чудово виглядає навесні та влітку, доповнюючи ваші луки. Можна обрати світлі чи більш насичені відтінки. Цікаво, що такий колір пасуватиме як для буднів, так і особливих заходів.

Персиковий манікюр

Ніжно-рожевий

Такий відтінок став популярним завдяки стрічці "Барбі", де всі луки та декорації були саме в рожевому кольорі. Він красиво виглядає як на коротких, так і довгих нігтях. Навіює легкість, романтичність та пасує до багатьох кольорів, за винятком дуже яскравих.

Ніжно-рожевий манікюр

Лавандовий

Якщо вам набрид класичний френч і хочеться чогось нового, але не дуже яскравого, то цей колір ідеально вам підійде. Спокійний, стриманий і точно не набридає. До речі, можна зробити його хромованим, тоді він матиме ще й особливий відблиск.

Лавандовий манікюр

Раніше "Телеграф" ділився 5 ідеями манікюру на весну 2024 року, які здивують вас своєю різноманітністю. У переліку — як ніжне, так і яскраве покриття, яке підкреслить індивідуальність. Кожен знайде щось цікаве.