Готується просто, а виходить надзвичайною на смак: така м'ясна підлива сподобається дітям та дорослим

Читать на русском
Автор
643
Таке м'ясо ідеально поєднується з будь-яким гарніром
Таке м'ясо ідеально поєднується з будь-яким гарніром. Фото tlystirecepty.top

М'ясо буквально розпадається на волокна, даруючи надзвичайне багатство смаку

Багато хто ймовірно пам'ятає смачний гуляш, який давали в дитячому садочку. Деякі вже у дорослому віці пробували приготувати такий же вдома, але, як правило, смак виходив іншим.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати м'ясну підливу, в якій м'ясо виходить м'яким і при натисканні виделкою розпадається на волокна. А рецептом із нами поділилися на порталі "Тлусті рецепти".

Як приготувати м'ясний гуляш

Інгредієнти:

  • м’ясо – 700 г (можна використовувати свинину чи яловичину);
  • цибуля – 4 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • часник – 3 зуб.;
  • лавровий лист – 1 шт.;
  • томатна паста – 2 ст. л.;
  • вода – 1 л;
  • борошно – 1 ст. л.;
  • сметана – 2-3 ст. л.;

Спосіб приготування:

  1. М'ясо нарізати кубиками.
  2. Цибулю нарізати чверть кільцями, а моркву соломкою.
  3. М'ясо обсмажити на розігрітій з олією сковороді до випаровування рідини та золотистої скоринки.
  4. Перекласти обсмажене м'ясо в каструлю.
  5. На тій же сковороді обсмажити цибулю, потім додати моркву та смажити ще кілька хвилин. Додати цю суміш до м’яса.
  6. Нарізати кілька зубчиків часнику та додати їх до м’яса. Посолити, поперчити, додати спеції та томатну пасту.
  7. Обсмажити все разом ще 2 хвилини.
  8. Додати воду, закрити кришкою та тушкувати протягом 40 хвилин.
  9. В окремій мисці змішати сметану та борошно до отримання однорідної маси.
  10. Через 35 хвилин влити всередину суміш сметани та борошна, добре перемішати, додати лавровий лист.
  11. Залишити покипіти ще пару хвилин і можна подавати до столу.

До такого м’яса підійде будь-який гарнір. Спробуйте приготувати до нього ніжне картопляне пюре.