Готується просто, а виходить надзвичайною на смак: така м'ясна підлива сподобається дітям та дорослим
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 643
М'ясо буквально розпадається на волокна, даруючи надзвичайне багатство смаку
Багато хто ймовірно пам'ятає смачний гуляш, який давали в дитячому садочку. Деякі вже у дорослому віці пробували приготувати такий же вдома, але, як правило, смак виходив іншим.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати м'ясну підливу, в якій м'ясо виходить м'яким і при натисканні виделкою розпадається на волокна. А рецептом із нами поділилися на порталі "Тлусті рецепти".
Як приготувати м'ясний гуляш
Інгредієнти:
- м’ясо – 700 г (можна використовувати свинину чи яловичину);
- цибуля – 4 шт.;
- морква – 1 шт.;
- часник – 3 зуб.;
- лавровий лист – 1 шт.;
- томатна паста – 2 ст. л.;
- вода – 1 л;
- борошно – 1 ст. л.;
- сметана – 2-3 ст. л.;
Спосіб приготування:
- М'ясо нарізати кубиками.
- Цибулю нарізати чверть кільцями, а моркву соломкою.
- М'ясо обсмажити на розігрітій з олією сковороді до випаровування рідини та золотистої скоринки.
- Перекласти обсмажене м'ясо в каструлю.
- На тій же сковороді обсмажити цибулю, потім додати моркву та смажити ще кілька хвилин. Додати цю суміш до м’яса.
- Нарізати кілька зубчиків часнику та додати їх до м’яса. Посолити, поперчити, додати спеції та томатну пасту.
- Обсмажити все разом ще 2 хвилини.
- Додати воду, закрити кришкою та тушкувати протягом 40 хвилин.
- В окремій мисці змішати сметану та борошно до отримання однорідної маси.
- Через 35 хвилин влити всередину суміш сметани та борошна, добре перемішати, додати лавровий лист.
- Залишити покипіти ще пару хвилин і можна подавати до столу.
До такого м’яса підійде будь-який гарнір. Спробуйте приготувати до нього ніжне картопляне пюре.